Pagina de start a forumului Fax2Mail Fax2Mail
serviciu gratuit de fax online

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

nu primesc toate paginile din fax

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Fax2Mail -> Probleme frecvente
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
lgp

Data înscrierii: 16/Mai/2008

MesajTrimis: Vin Mai 16, 2008 12:35 pm    Titlul subiectului: nu primesc toate paginile din fax Răspunde cu citat (quote)

am o problema, s-a intamplat de 2 ori in 2 zile

am primit cate un fax, ficare continand 4 pagini. pe mail , mi-au ajuns doar prima pagina la fiecare fax.

sunt ferm convins ca am primit doar una desi am trimis 4, deoarece , al 2-lea, mi l-am dat personal.

este acesta in bug? sau nu se intampla ceea c etrebuie de fapt?

e un foarte mare neajuns daca primesc doar prima pagina, din 100 sa zicem
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
lugojjana

Data înscrierii: 09/Iul/2008

MesajTrimis: Joi Ian 29, 2009 12:27 pm    Titlul subiectului: Re: nu primesc toate paginile din fax Răspunde cu citat (quote)

lgp a scris:
am o problema, s-a intamplat de 2 ori in 2 zile

am primit cate un fax, ficare continand 4 pagini. pe mail , mi-au ajuns doar prima pagina la fiecare fax.

sunt ferm convins ca am primit doar una desi am trimis 4, deoarece , al 2-lea, mi l-am dat personal.

este acesta in bug? sau nu se intampla ceea c etrebuie de fapt?

e un foarte mare neajuns daca primesc doar prima pagina, din 100 sa zicem
Sus
tzipu

Data înscrierii: 22/Ian/2008

MesajTrimis: Joi Apr 09, 2009 10:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si eu primesc doar o pagina (prima)
ce pot sa fac sa le primesc pe toate?
Sus
lgp

Data înscrierii: 16/Mai/2008

MesajTrimis: Joi Apr 09, 2009 10:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

apreciez ca la 1 an dupa postare, adminii, programatorii, patronii, sau d-zeu, daca el este seful serviciului mail2fax, s-a obosit sa imi raspunda

apreciez pozitiv ca se cer bani pentru fax2mail, dar pentru un raspuns, nu se deranjeaza nici un personaj responsabil sa il dea
Sus
aditeo

Data înscrierii: 05/Ian/2008

MesajTrimis: Sâm Ian 16, 2010 2:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Problema nu este ca nu primiti toate paginile, cum gresit am crezut si eu, ci ca nu se pot citi cu price program de vizualizat poze. Pentru a putea vedea toate paginile este nevoie sa folositi un program mai special. Eu am incercat cu 10 dar doar cu unul singur am reusit sa vad toate paginile. Va recomand sa folositi cu incredere "Microsoft Office Document Imaging". Puteti incerca sa deschideti un fax deja primit, care stiti ca are mai multe pagini, o sa reusiti sigur. Succes!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Fax2Mail -> Probleme frecvente Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum