| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
lgp
Data înscrierii: 16/Mai/2008 Mesaje: 3
|
Trimis: Vin Mai 16, 2008 12:35 pm Titlul subiectului: nu primesc toate paginile din fax |
|
|
am o problema, s-a intamplat de 2 ori in 2 zile
am primit cate un fax, ficare continand 4 pagini. pe mail , mi-au ajuns doar prima pagina la fiecare fax.
sunt ferm convins ca am primit doar una desi am trimis 4, deoarece , al 2-lea, mi l-am dat personal.
este acesta in bug? sau nu se intampla ceea c etrebuie de fapt?
e un foarte mare neajuns daca primesc doar prima pagina, din 100 sa zicem |
|
| Sus |
|
 |
lugojjana
Data înscrierii: 09/Iul/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Joi Ian 29, 2009 12:27 pm Titlul subiectului: Re: nu primesc toate paginile din fax |
|
|
| lgp a scris: | am o problema, s-a intamplat de 2 ori in 2 zile
am primit cate un fax, ficare continand 4 pagini. pe mail , mi-au ajuns doar prima pagina la fiecare fax.
sunt ferm convins ca am primit doar una desi am trimis 4, deoarece , al 2-lea, mi l-am dat personal.
este acesta in bug? sau nu se intampla ceea c etrebuie de fapt?
e un foarte mare neajuns daca primesc doar prima pagina, din 100 sa zicem |
|
|
| Sus |
|
 |
tzipu
Data înscrierii: 22/Ian/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Joi Apr 09, 2009 10:00 am Titlul subiectului: |
|
|
si eu primesc doar o pagina (prima)
ce pot sa fac sa le primesc pe toate? |
|
| Sus |
|
 |
lgp
Data înscrierii: 16/Mai/2008 Mesaje: 3
|
Trimis: Joi Apr 09, 2009 10:07 am Titlul subiectului: |
|
|
apreciez ca la 1 an dupa postare, adminii, programatorii, patronii, sau d-zeu, daca el este seful serviciului mail2fax, s-a obosit sa imi raspunda
apreciez pozitiv ca se cer bani pentru fax2mail, dar pentru un raspuns, nu se deranjeaza nici un personaj responsabil sa il dea |
|
| Sus |
|
 |
aditeo
Data înscrierii: 05/Ian/2008 Mesaje: 2
|
Trimis: Sâm Ian 16, 2010 2:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Problema nu este ca nu primiti toate paginile, cum gresit am crezut si eu, ci ca nu se pot citi cu price program de vizualizat poze. Pentru a putea vedea toate paginile este nevoie sa folositi un program mai special. Eu am incercat cu 10 dar doar cu unul singur am reusit sa vad toate paginile. Va recomand sa folositi cu incredere "Microsoft Office Document Imaging". Puteti incerca sa deschideti un fax deja primit, care stiti ca are mai multe pagini, o sa reusiti sigur. Succes! |
|
| Sus |
|
 |
|