Pagina de start a forumului Fax2Mail Fax2Mail
serviciu gratuit de fax online

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Intrebari despre Fax2mail

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Fax2Mail -> Discutii generale legate de serviciul Fax2mail
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Vizitator

MesajTrimis: Joi Dec 01, 2005 3:24 pm    Titlul subiectului: diverse Răspunde cu citat (quote)

Smile Very Happy bai io nu stiu cam ce si cum
Sus
Vizitator

MesajTrimis: Joi Dec 01, 2005 4:03 pm    Titlul subiectului: schimbare nr de fax Răspunde cu citat (quote)

Se poate cumva schimba nr de fax ce mi-a fost alocat?
Sa fie un nr mai usor de tinut minte sau ceva asemanator cu cel pe care il am la Romtelecom?
Sus
alexandru378
Moderator

Data înscrierii: 24/Noi/2005

MesajTrimis: Vin Dec 02, 2005 11:06 am    Titlul subiectului: Re: schimbare nr de fax Răspunde cu citat (quote)

[quote="alexandru378"]
Anonymous a scris:
Se poate cumva schimba nr de fax ce mi-a fost alocat?
Sa fie un nr mai usor de tinut minte sau ceva asemanator cu cel pe care il am la Romtelecom?

Da se poate, luati va rog legatura cu echipa de vanzari a Net-Connect si sunt sigur ca va gasi un numar Gold pentru dvs.
Deasemenea este posibil sa primiti numere de telefon de forma 021xxxxxxx
Precizam ca aceste servicii vor fi efectuate la cerere si contra cost
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
AlexG
Site Admin

Data înscrierii: 28/Noi/2005
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Dec 02, 2005 11:12 am    Titlul subiectului: Re: diverse Răspunde cu citat (quote)

Anonymous a scris:
Smile Very Happy bai io nu stiu cam ce si cum

Informatii despre serviciu si raspunsuri la intrebari frecvente gasiti pe site-ul fax2mail. Daca mai aveti intrebari suplimentare va raspundem cu placere aici pe forum.
adrianc

Data înscrierii: 01/Dec/2005

MesajTrimis: Vin Dec 02, 2005 11:59 am    Titlul subiectului: Multiple page tiff viewer for Linux Răspunde cu citat (quote)

Buna ziua,

Imi puteti recomanda un image viewer pentru Linux care sa suporte multiple page tiff?
Pana acum am incercat doar gqview, care nu vede decat prima pagina.

Multumesc,
Adrian

PS: Daca exista asa ceva, poate il puneti si pe site, am vazut recomandari doar ptr windows (la sectiunea PC ... ceea ce nu prea e corect ptr ca si Linux ruleaza tot pe PC) si MAC.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
AlexG
Site Admin

Data înscrierii: 28/Noi/2005
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Dec 02, 2005 12:11 pm    Titlul subiectului: Re: Multiple page tiff viewer for Linux Răspunde cu citat (quote)

adrianc a scris:
Buna ziua,

Imi puteti recomanda un image viewer pentru Linux care sa suporte multiple page tiff?
Pana acum am incercat doar gqview, care nu vede decat prima pagina.

Multumesc,
Adrian

PS: Daca exista asa ceva, poate il puneti si pe site, am vazut recomandari doar ptr windows (la sectiunea PC ... ceea ce nu prea e corect ptr ca si Linux ruleaza tot pe PC) si MAC.

Incercati Qfaxreader (http://qfaxreader.sourceforge.net/) sau Kfax. Cel din gnome se pare ca prea-si face treaba cum trebuie.
ciobi
Vizitator

MesajTrimis: Lun Dec 05, 2005 2:29 pm    Titlul subiectului: Cum trimiti faxuri prin internet? Răspunde cu citat (quote)

De primit primim faxuri dar cum le putem trimite fara sa avem un fax la indemina?
Sus
gabitza
Vizitator

MesajTrimis: Mar Ian 31, 2006 1:50 pm    Titlul subiectului: Nu poti trimite Răspunde cu citat (quote)

Poti doar sa primesti nu sa si trimiti faxuri. Laughing Pe site-ul www.mail2fax pti trimite Rolling Eyes dar te costa.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Fax2Mail -> Discutii generale legate de serviciul Fax2mail Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum