| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Vizitator
|
Trimis: Joi Dec 01, 2005 3:24 pm Titlul subiectului: diverse |
|
|
bai io nu stiu cam ce si cum |
|
| Sus |
|
 |
Vizitator
|
Trimis: Joi Dec 01, 2005 4:03 pm Titlul subiectului: schimbare nr de fax |
|
|
Se poate cumva schimba nr de fax ce mi-a fost alocat?
Sa fie un nr mai usor de tinut minte sau ceva asemanator cu cel pe care il am la Romtelecom? |
|
| Sus |
|
 |
alexandru378 Moderator
Data înscrierii: 24/Noi/2005 Mesaje: 254
|
Trimis: Vin Dec 02, 2005 11:06 am Titlul subiectului: Re: schimbare nr de fax |
|
|
[quote="alexandru378"] | Anonymous a scris: | Se poate cumva schimba nr de fax ce mi-a fost alocat?
Sa fie un nr mai usor de tinut minte sau ceva asemanator cu cel pe care il am la Romtelecom? |
Da se poate, luati va rog legatura cu echipa de vanzari a Net-Connect si sunt sigur ca va gasi un numar Gold pentru dvs.
Deasemenea este posibil sa primiti numere de telefon de forma 021xxxxxxx
Precizam ca aceste servicii vor fi efectuate la cerere si contra cost |
|
| Sus |
|
 |
AlexG Site Admin
Data înscrierii: 28/Noi/2005 Mesaje: 179 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Dec 02, 2005 11:12 am Titlul subiectului: Re: diverse |
|
|
| Anonymous a scris: | bai io nu stiu cam ce si cum |
Informatii despre serviciu si raspunsuri la intrebari frecvente gasiti pe site-ul fax2mail. Daca mai aveti intrebari suplimentare va raspundem cu placere aici pe forum. _________________ Fax2Mail |
|
| Sus |
|
 |
adrianc
Data înscrierii: 01/Dec/2005 Mesaje: 3
|
Trimis: Vin Dec 02, 2005 11:59 am Titlul subiectului: Multiple page tiff viewer for Linux |
|
|
Buna ziua,
Imi puteti recomanda un image viewer pentru Linux care sa suporte multiple page tiff?
Pana acum am incercat doar gqview, care nu vede decat prima pagina.
Multumesc,
Adrian
PS: Daca exista asa ceva, poate il puneti si pe site, am vazut recomandari doar ptr windows (la sectiunea PC ... ceea ce nu prea e corect ptr ca si Linux ruleaza tot pe PC) si MAC. |
|
| Sus |
|
 |
AlexG Site Admin
Data înscrierii: 28/Noi/2005 Mesaje: 179 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Dec 02, 2005 12:11 pm Titlul subiectului: Re: Multiple page tiff viewer for Linux |
|
|
| adrianc a scris: | Buna ziua,
Imi puteti recomanda un image viewer pentru Linux care sa suporte multiple page tiff?
Pana acum am incercat doar gqview, care nu vede decat prima pagina.
Multumesc,
Adrian
PS: Daca exista asa ceva, poate il puneti si pe site, am vazut recomandari doar ptr windows (la sectiunea PC ... ceea ce nu prea e corect ptr ca si Linux ruleaza tot pe PC) si MAC. |
Incercati Qfaxreader (http://qfaxreader.sourceforge.net/) sau Kfax. Cel din gnome se pare ca prea-si face treaba cum trebuie. _________________ Fax2Mail |
|
| Sus |
|
 |
ciobi Vizitator
|
Trimis: Lun Dec 05, 2005 2:29 pm Titlul subiectului: Cum trimiti faxuri prin internet? |
|
|
| De primit primim faxuri dar cum le putem trimite fara sa avem un fax la indemina? |
|
| Sus |
|
 |
gabitza Vizitator
|
Trimis: Mar Ian 31, 2006 1:50 pm Titlul subiectului: Nu poti trimite |
|
|
Poti doar sa primesti nu sa si trimiti faxuri. Pe site-ul www.mail2fax pti trimite dar te costa. |
|
| Sus |
|
 |
|