| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Vizitator
|
Trimis: Lun Noi 28, 2005 2:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am creat un cont la fax2mail... si cand am incercat sa trimit un fax mi-a raspuns un "robot" de la rds... care zicea ca numarul nu e alocat. lol  |
|
| Sus |
|
 |
AlexG Site Admin
Data înscrierii: 28/Noi/2005 Mesaje: 179 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Noi 28, 2005 4:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Anonymous a scris: | Am creat un cont la fax2mail... si cand am incercat sa trimit un fax mi-a raspuns un "robot" de la rds... care zicea ca numarul nu e alocat. lol  |
Din pacate nu avem interconectare cu RDS pentru ca RDS nu a dorit asta. Din aceasta cauza nu se pot trimite faxuri din reteaua RDS. Mesajul cu numarul nealocat vine pentru ca RDS nu recunoaste numerele din reteaua Netconnect. |
|
| Sus |
|
 |
alexandru378 Moderator
Data înscrierii: 24/Noi/2005 Mesaje: 254
|
Trimis: Lun Noi 28, 2005 5:19 pm Titlul subiectului: Cerere de interconectare |
|
|
| Anonymous a scris: | Am creat un cont la fax2mail... si cand am incercat sa trimit un fax mi-a raspuns un "robot" de la rds... care zicea ca numarul nu e alocat. lol  |
Va sugeram sa va adresati RDS cu o cerere oficiala (in calitate de utilizator) prin care sa va exprimati nemultumirea pentru faptul ca nu au o interconectare cu Net-Connect si sa le cereti sa realizeze acest lucru. |
|
| Sus |
|
 |
danatu Vizitator
|
Trimis: Lun Noi 28, 2005 10:57 pm Titlul subiectului: sper... |
|
|
| m-am dezobisnuit sa mai vad pe undeva lucruri utile si gratuite....care este scopul acestui serviciu?! ..promovarea unei noi retele de telefonie!? |
|
| Sus |
|
 |
alexandru378 Moderator
Data înscrierii: 24/Noi/2005 Mesaje: 254
|
Trimis: Mar Noi 29, 2005 2:06 pm Titlul subiectului: Re: sper... |
|
|
| danatu a scris: | | m-am dezobisnuit sa mai vad pe undeva lucruri utile si gratuite....care este scopul acestui serviciu?! ..promovarea unei noi retele de telefonie!? |
Acest serviciu este un serviciu adiacent Net-Connect si venit sa sprijine nevoile utilizatorilor din Romania.
Ne bucuram ca va este folositor acest serviciu. |
|
| Sus |
|
 |
adrianc
Data înscrierii: 01/Dec/2005 Mesaje: 3
|
Trimis: Joi Dec 01, 2005 2:06 pm Titlul subiectului: Problema: portrait to landscape |
|
|
Am avut oproblema ieri cand am trimis un fax format A4, in care textul era in format portrait, dar cand l-am primit prin mail textul era rearanjat in format landscape. Cum inaltimea unei pagini landscape este mai mica decat a uneia portrait, textul era turtit ca sa incapa.
Am scris despre aceasta problema si la tehnic@netconnect.ro unde am trimis si pagina originala impreuna cu faxul receptionat prin mail.
A mai avut cineva aceasta problema? Stiti cum si de cine se poate rezolva?
Multumesc,
Adi |
|
| Sus |
|
 |
AlexG Site Admin
|
Trimis: Vin Dec 02, 2005 11:11 am Titlul subiectului: Re: Problema: portrait to landscape |
|
|
| adrianc a scris: | Am avut oproblema ieri cand am trimis un fax format A4, in care textul era in format portrait, dar cand l-am primit prin mail textul era rearanjat in format landscape. Cum inaltimea unei pagini landscape este mai mica decat a uneia portrait, textul era turtit ca sa incapa.
Am scris despre aceasta problema si la tehnic@netconnect.ro unde am trimis si pagina originala impreuna cu faxul receptionat prin mail.
A mai avut cineva aceasta problema? Stiti cum si de cine se poate rezolva?
Multumesc,
Adi |
Am vizualizat si noi atasamentul trimis de dumneavoastra. Din pacate nu prea se vedea nici landscape nici portrait.
E posibil ca la printare sa fi selectat dumneavoastra portrait in loc de landscape. Nu am mai primit pana acum vreo plangere de genul asta si n-am patit-o nici noi la randul nostru la niciun fax. _________________ Fax2Mail |
|
| Sus |
|
 |
adrianc
Data înscrierii: 01/Dec/2005 Mesaje: 3
|
Trimis: Vin Dec 02, 2005 12:36 pm Titlul subiectului: Landscape 2 portrait again |
|
|
| Am incercat din nou, cu un alt fisier si problema persista iar acum e mult mai clara? Unde va pot trimite cele 2 fisiere: pdf-ul original si tiff-ul primit? |
|
| Sus |
|
 |
Vizitator
|
Trimis: Vin Dec 02, 2005 1:14 pm Titlul subiectului: mail de la rds nashpa |
|
|
din pacate, nici macar mail pe rdslink nu primesc de la dumneavoastra. am incercat cu alta adresa de e-mail si merge.
pot fi create mai multe conturi pentru un utilizator ? |
|
| Sus |
|
 |
AlexG Site Admin
|
Trimis: Vin Dec 02, 2005 1:17 pm Titlul subiectului: Re: mail de la rds nashpa |
|
|
| Anonymous a scris: | din pacate, nici macar mail pe rdslink nu primesc de la dumneavoastra. am incercat cu alta adresa de e-mail si merge.
pot fi create mai multe conturi pentru un utilizator ? |
E ciudat ca nu puteti primi mail pe rdslink pentru ca nu sunteti nici pe departe singurul utilizator cu mail pe rdslink dar nimeni n-a mai reclamat asta pana acum. S-ar putea sa vina mai greu mailul dar nu vad de ce nu ar veni deloc.
Mai multe conturi pe acelasi utilizator ? Adica mai multe numere sau mai multe adrese de mail pentru acelasi utilizator ?
Va sugeram sa introduceti mai multe adrese de e-mail pentru acelasi cont,
in modul acesta veti primi practic e-mailurile in doua locuri si veti fi mai sigur ca astfel functioneaza. _________________ Fax2Mail |
|
| Sus |
|
 |
AlexG Site Admin
|
Trimis: Vin Dec 02, 2005 1:31 pm Titlul subiectului: Re: Landscape 2 portrait again |
|
|
| adrianc a scris: | | Am incercat din nou, cu un alt fisier si problema persista iar acum e mult mai clara? Unde va pot trimite cele 2 fisiere: pdf-ul original si tiff-ul primit? |
Noi am retrimis pdf-ul de la dumneavoastra si a venit fara probleme si nemodificat.
Nu ne-ati spus cum trimiteti faxul. Daca folositi un soft si il trimiteti de pe pc prin modem sau aveti o masina de fax. Oricum problema s-ar putea sa fie la dumneavoastra si nu la noi pentru ca sunteti singurul care a reclamat asa ceva. _________________ Fax2Mail |
|
| Sus |
|
 |
AlexG Site Admin
|
Trimis: Vin Dec 02, 2005 4:01 pm Titlul subiectului: Probleme cu primirea mailului |
|
|
Am fost anuntati de probleme la primirea mailului. In sensul ca faxul pleca dar nu venea mailul la destinatar.
Se poate ca serverul de mail pe care se afla adresa dumneavoastra sa mearga mai greu in ziua respectiva si sa primiti mai greu mailul, sau ca serverul dumneavoastra de mail sa respinga mailul cu totul (mai rar), sau pur si simplu sa nu functioneze in momentul respectiv. Acest lucru se intampla in general la firme care au propiul server de mail sau la cei care au mailul pe serverul providerului de internet. De aceea va sugeram sa va introduceti si o adresa de mail de backup pe un alt server (de exemplu yahoo) astfel incat daca se intampla ceva si pica serverul dumneavoastra de mail sau merge mai greu si aveti nevoie urgenta de faxul respectiv sa-l puteti lua de pe cealalta adresa.
Daca va uitati mai sus un client spunea ca nu primeste mailul pe adresa rdslink dar pe alte adrese vine. Eu i-am spus ca nu este singurul client cu adresa la rdslink si nu are de ce sa nu-i vina mailurile acolo. Nu stiu daca clientului respectiv i-au ajuns pana la urma faxurile si pe adresa rdslink.
Voi modifica site-ul astfel incat si la persoane fizice sa existe un al doilea camp unde sa puteti pune adresa backup.
Multumim pentru intelegere. _________________ Fax2Mail |
|
| Sus |
|
 |
Romeo Vizitator
|
Trimis: Dum Dec 04, 2005 8:55 pm Titlul subiectului: pagina neagra |
|
|
Salutare,
este un lucru bun ce faceti dar, prima transmisie de fax nu a mers....
pe mail a ajuns un TIFF negru complet.?
Ma lamureste si pe mine cineva? |
|
| Sus |
|
 |
AlexG Site Admin
|
Trimis: Lun Dec 05, 2005 6:01 pm Titlul subiectului: Re: pagina neagra |
|
|
| Romeo a scris: | Salutare,
este un lucru bun ce faceti dar, prima transmisie de fax nu a mers....
pe mail a ajuns un TIFF negru complet.?
Ma lamureste si pe mine cineva? |
Buna ziua,
Este prima oara cand auzim de aceasta problema. S-a intamplat doar o data sau tot timpul primiti o pagina neagra ?
E posibil sa nu fie compatibil aparatul de pe care se trimite cu aparatura noastra. S-a mai intamplat ca un utilizator sa raporteze probleme unice si ciudate la care n-am reusit sa gasim raspuns, mai ales ca atunci cand trimiteam de pe faxurile noastre, utilizatorul respectiv primea faxul fara nici o problema.
Alexandru Gorunescu _________________ Fax2Mail |
|
| Sus |
|
 |
florin81 Vizitator
|
Trimis: Mar Dec 06, 2005 1:43 pm Titlul subiectului: Nu merge |
|
|
| Mi-am facut cont de curand si am incerca sa vad daca merge. Am trimis un fax pe numarul meu si ..... surpriza. Nu a aparut nimic pe mail. Am omis ceva sau e alta problema? |
|
| Sus |
|
 |
|