Pagina de start a forumului Fax2Mail Fax2Mail
serviciu gratuit de fax online

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Probleme cu serviciul Fax2mail
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Fax2Mail -> Discutii generale legate de serviciul Fax2mail
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
expressslichidator

Data înscrierii: 04/Mar/2008

MesajTrimis: Mie Apr 16, 2008 4:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ma copii dar pe voi nu va intreaba nimeni nimic de serviciile pe care le prestati catre clienti? Incep sa invat erorile de pe tampenia voastra de program.
Sper sa va am de clienti in curand eu sau unul din colegii mei lichidatori.

"Fisierul Notificare_BANCA.doc nu a putut fi preluat: eroare la conversie (11).

Au fost receptionate 1 atasamente, dintre care 0 au fost preluate cu succes.
Urmeaza transmiterea documentelor preluate cu succes, catre numarul.........
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
expressslichidator

Data înscrierii: 04/Mar/2008

MesajTrimis: Mie Apr 23, 2008 5:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ca sa fac un rezumat al acestui serviciu: am incercat s atrimit faxuri de 22 de ori si doar de 5 ori am reusit, in rest mi-a dat eroare. Curand o sa termin si creditul pentru ca asa cum stiti orice incercat esuata se taxeaza. Concluzia o trageti voi.
Sus
lgp

Data înscrierii: 16/Mai/2008

MesajTrimis: Vin Mai 16, 2008 12:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am o problema, s-a intamplat de 2 ori in 2 zile

am primit cate un fax, ficare continand 4 pagini. pe mail , mi-au ajuns doar prima pagina la fiecare fax.

sunt ferm convins ca am primit doar una desi am trimis 4, deoarece , al 2-lea, mi l-am dat personal.

este acesta in bug? sau nu se intampla ceea c etrebuie de fapt?

e un foarte mare neajuns daca primesc doar prima pagina, din 100 sa zicem
Sus
danber

Data înscrierii: 13/Iun/2008

MesajTrimis: Vin Iun 13, 2008 7:42 pm    Titlul subiectului: formatul imaginii Răspunde cu citat (quote)

[quote]Am avut oproblema ieri cand am trimis un fax format A4, in care textul era in format portrait,

Am patit si eu asta, mai ales ca la deschidere am avut implicit adobe-ul. Nu-i de loc o problema. fie selectezi marimea imaginii si o "tragi" sa fie A4, fie deschizi cu picture viewer sau programul normal de vizionat fotografii si iese perfecta imaginea. Am si printat-o.
Sus
faxtosend

Data înscrierii: 18/Iul/2008

MesajTrimis: Joi Aug 07, 2008 11:39 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

folosesc acest servici de cam o lună, pot să zic că nu am avut probleme, singura eroare care mi-a apărut a fost cea că nu am primit ton de fax, am trimis doar imagini..n-am încercat și altceva, doar la un nr nu am mai primit nici o confirmare..nici măcar să zică că nu merge, dar în rest toate îs bune, cică merge și în străinătate, am trimis in spania si italia cu succes, și în ultima vreme confirmările încep să vină tot mai tarziu, chiar o zi întârziere la ultimul fax trimis.
Sus
catalin.stere

Data înscrierii: 20/Aug/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Aug 20, 2008 10:11 am    Titlul subiectului: probleme legate de primirea faxului Răspunde cu citat (quote)

Buna ziua,
pentru numarul 0318171922 nu pot sa primiesc niciun fax. Motivul care il primesc este "No answer". Am incercat sa triit o pagina de test de 4 ori iar eroarea este aceasi.

Va rog frumos sa ma ajutati rezolvarea acestei probleme.
Cu stima,

Catalin Stere
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
danber

MesajTrimis: Mie Aug 20, 2008 11:03 pm    Titlul subiectului: Fax Răspunde cu citat (quote)

Tot vad plangeri cum ca nu ar merge sistemul de fax2mail
Am si eu un abonament platit la serviciul asta, dar din pacate functioneaza perfect. Pe deasupra, orice om normal cu nevoi de fax are si un telefon normal, adica Romtelecom, ca-i singurul "normal", cu sarme ca pe vremuri si care functioneaza si noaptea si ziua, nu ca RDS-ul, care-i un fel de jucarie. Am trimis faxuri de doua luni fara rateuri. Cat despre primit, cand nu o merge, ma plang. Pana una alta, ...
Sus
idienutza

Data înscrierii: 17/Apr/2008

MesajTrimis: Mie Oct 08, 2008 8:51 am    Titlul subiectului: NU POT VEDEA FAXURILE Răspunde cu citat (quote)

Buna ziua,
Folosesc acest serviciu de ceva timp si pana acum nu am avut probleme-dar de saptamana trecuta nu stiu ce se int ca primesc faxurile dar pe mail nu vine cnici o confirmare , iar pe fax2 mail le vad venite dar cand le salvez scrie no preview avaiable-deci nu le pot vedea.
POATE MA LUMNINEAZA SI PE MINE CINEVA UNDE E GRESEALA
MULTUMESC
Sus
danber

MesajTrimis: Vin Ian 16, 2009 1:17 am    Titlul subiectului: Pozitionarea imaginii Răspunde cu citat (quote)

Am folosit sistemul foarte bine, am primit toate paginile, dar acum, la un singur fax, paginile imi apar perfect pe monitor, dar se printeaza latite, ca si cand ai strivi imaginea A4 portret la A4 peisaj! Nu se poate rearanja, indiferent cum o intorci, la printare devine larga! Exista undeva o setare pentru a recalibra imaginea la printare?
Sus
rolensis

Data înscrierii: 26/Mar/2009

MesajTrimis: Joi Mar 26, 2009 5:20 pm    Titlul subiectului: Nu primesc Fax Răspunde cu citat (quote)

Buna ziua!

Am creat un cont de fax la dumneavoastra. L-am folosit o singura data pe data de 24.10.2008 cand am primit un fax pe numarul 0332819251.
Ieri am incercat din nou, am trimis un fax, dar din pacate nu am primit in e-mail acel fax.
Va rog sa imi spuneti daca numarul acesta de faxa fost dezactivat deoarece nu l-am mai folosit din octombrie 2008. In cazul in care a fost dezactivat va rog sa imi spuneti ce posibilitati am sa-l reactivez.

Va multumesc si va doresc o zi buna
Adina
Sus
danber

MesajTrimis: Vin Mar 27, 2009 10:11 am    Titlul subiectului: Re: Pozitionarea imaginii Răspunde cu citat (quote)

danber a scris:
Am folosit sistemul foarte bine, am primit toate paginile, dar acum, la un singur fax, paginile imi apar perfect pe monitor, dar se printeaza latite, ca si cand ai strivi imaginea A4 portret la A4 peisaj! Nu se poate rearanja, indiferent cum o intorci, la printare devine larga! Exista undeva o setare pentru a recalibra imaginea la printare?

AM GASIT!!!
Daca imaginea are incapatanarea sa ramana lata la printare, puteti sa o salvati, o deschideti in Adobe (sau alta aplicatie foto), o dati noi dimensiuni, avand latura de 14 cm transformata in 30 cm. Atuncea merge. Daca ar putea un admin sa ne spuna de ce se intampla fenomenul...

Datorita multor plangeri si mici defecte, ma bate gandul ca in viitorul apropiat sa ma orientez si eu spre alt sistem fax - mail si invers!!!
Sus
Angel09

Data înscrierii: 29/Mai/2009

MesajTrimis: Vin Mai 29, 2009 2:58 pm    Titlul subiectului: format A4 trimis deformat Răspunde cu citat (quote)

Am aceeasi problema din pacate chiar de la inceputul deschiderii contului - faxurile trimise sunt deformate, turtite. Poate ma puteti ajuta, este vreo problema de setare? mentionez ca faxurile primite sunt de la persoane diferite, din tara si din strainatate dar problema se mentine.
Sus
radudragos

Data înscrierii: 22/Iun/2007

MesajTrimis: Mie Iul 29, 2009 4:46 pm    Titlul subiectului: NU mai functioneaza acest serviciu? Răspunde cu citat (quote)

am observat sa de aprox 2 saptamani, nu mai primesc faxurile transmise pe acest numar... si astazi,desi 2 persoane diferite mi-au confirmat trimiterea unor fax-uri, la care au primit OK la transmitere, nu am receptionat NIMIC!
Evil or Very Mad Nici in cutia pe care o am ca utilizator nu exista niciun fax!
Daca intelegeti sa nu mai furnizati acest serviciu, NU MAI DATI CONFIRMARI DE PRIMIRE in numele nostru!!!!
asta e bataie de joc!
Sus
interhouse

Data înscrierii: 15/Mai/2008

MesajTrimis: Mar Aug 25, 2009 1:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vreau sa activez serviciul mail2fax, ca sa generez proforma imi cere cnp, care la mine e de r. moldova, sunt administratorul firmei, cum fac?
Sus
zappshoppascani

Data înscrierii: 10/Ian/2010

MesajTrimis: Dum Ian 10, 2010 5:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Se pot trimite/primi faxuri din strainatate (Europa, SUA, Canada)?

Multumesc
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Fax2Mail -> Discutii generale legate de serviciul Fax2mail Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Următoare
Pagina 10 din 11

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum