Pagina de start a forumului Fax2Mail Fax2Mail
serviciu gratuit de fax online

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Probleme cu serviciul Fax2mail
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Fax2Mail -> Discutii generale legate de serviciul Fax2mail
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
AlexG
Site Admin

Data înscrierii: 28/Noi/2005
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Dec 06, 2005 2:03 pm    Titlul subiectului: Re: Nu merge Răspunde cu citat (quote)

florin81 a scris:
Mi-am facut cont de curand si am incerca sa vad daca merge. Am trimis un fax pe numarul meu si ..... surpriza. Nu a aparut nimic pe mail. Am omis ceva sau e alta problema?

Buna ziua,

Inainte de a posta incercati sa cititi ce a fost scris deja pe acest forum. Daca va uitati putin mai sus o sa vedeti raspunsul dat deja de mine la problema asta. Ca sa nu mai spun ca avem o sectiune de 'Intrebari frecvente' si pe forum si pe site. Si intr-o parte si in alta gaseati raspuns la intrebarea dumneavoastra.

Cu stima,
Alexandru Gorunescu
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
LucianT
Vizitator

MesajTrimis: Joi Dec 08, 2005 9:17 am    Titlul subiectului: Fisierele atasate Răspunde cu citat (quote)

Am alocat numarul de fax 0330-810521.

Folosesc Windows 98 SE iar pentru citirea e-mail-ului folosesc MS Outlook din pachetul OFFICE XP Pro Romanian.

De obicei lucrez cu programul Outlook deschis, dar minimizat, setat sa verifice contul de e-mail la anumite intervale de timp.

Am observat urmatoarea problema:
La primirea unui fax, imi apare fereastra
"Corespondenta nou sosita. Cititi acum ?"

Daca dau "Nu", pentru a verifica mai tarziu e-mail-urile, vad ca am primit un e-mail fara text si fara nici un fisier atasat. Curios, lungimea e-mail-ului este diferita, in fuctie de cate pagini trimit pe fax.

Daca dau "Yes", se deschide e-mail-ul, vad fisierul atasat in format ".tif" pe care, la alegere, il pot salva, sau il pot deschide cu o aplicatie (folosesc Irfan View 3.85). Dupa inchiderea e-mailului primit de la fax2mail, daca vreau sa-l consult din nou mai tarziu, vad ca nu mai am nici un fisier atasat.

Fisierul atasat .tif este pur si simplu pierdut, pot sa-l caut pe HDD dar nu-l mai gasesc, nici sub forma temporara, chiar daca l-am vizualizat anterior cu IrfanView.

Mentionez ca problema apare numai la fisierele .tif primite de la fax2mail.
Daca trimit de pe alt cont un e-mail cu un fisier .tif atasat acesta poate fi consultat oricand, fisierul atasat fiind vizibil.

Am incercat sa configurez fax2mail ca sa primesc faxurile pe un cont de pe Gmail. Aici fisierele atasate pot fi consultate oricand.
Daca dau forward la e-mailul primit de pe G-mail catre e-mailul de la serviciu patesc aceiasi chestie cu fisierul .tif atasat.
Daca consult e-mail-ul imediat, initial pot sa vizualizez fisierul .tif, dar mai tarziu nu este posibil.

Aveti ceva sugestii ?
Sus
AlexG
Site Admin

MesajTrimis: Joi Dec 08, 2005 12:26 pm    Titlul subiectului: Re: Fisierele atasate Răspunde cu citat (quote)

LucianT a scris:

Folosesc Windows 98 SE iar pentru citirea e-mail-ului folosesc MS Outlook din pachetul OFFICE XP Pro Romanian.

De obicei lucrez cu programul Outlook deschis, dar minimizat, setat sa verifice contul de e-mail la anumite intervale de timp.

Daca dau "Nu", pentru a verifica mai tarziu e-mail-urile, vad ca am primit un e-mail fara text si fara nici un fisier atasat. Curios, lungimea e-mail-ului este diferita, in fuctie de cate pagini trimit pe fax.

Daca dau "Yes", se deschide e-mail-ul, vad fisierul atasat in format ".tif" pe care, la alegere, il pot salva, sau il pot deschide cu o aplicatie (folosesc Irfan View 3.85). Dupa inchiderea e-mailului primit de la fax2mail, daca vreau sa-l consult din nou mai tarziu, vad ca nu mai am nici un fisier atasat.

Fisierul atasat .tif este pur si simplu pierdut, pot sa-l caut pe HDD dar nu-l mai gasesc, nici sub forma temporara, chiar daca l-am vizualizat anterior cu IrfanView.

Daca trimit de pe alt cont un e-mail cu un fisier .tif atasat acesta poate fi consultat oricand, fisierul atasat fiind vizibil.

Am incercat sa configurez fax2mail ca sa primesc faxurile pe un cont de pe Gmail. Aici fisierele atasate pot fi consultate oricand.
Daca dau forward la e-mailul primit de pe G-mail catre e-mailul de la serviciu patesc aceiasi chestie cu fisierul .tif atasat.
Daca consult e-mail-ul imediat, initial pot sa vizualizez fisierul .tif, dar mai tarziu nu este posibil.

Aveti ceva sugestii ?

Buna ziua.

Este o problema cu setarile clientului dumneavoastra de mail. Se pare ca sterge atasamentul. Din pacate nu pot sa va ajut pentru ca nu m-am confruntat cu problema asta pana acum. Poate unul din ceilalti utilizatori va poate da vreun sfat.

Cu stima
Alexandru Gorunescu
LucianT
Vizitator

MesajTrimis: Vin Dec 09, 2005 12:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am rezolvat problema prin instalarea SP3 pentru OfficeXP
Sus
vizitator
Vizitator

MesajTrimis: Mie Ian 11, 2006 2:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am trimis trei faxuri de pe calculator folosind programul winfax 9.0. primul nu a ajuns in mail, iar celelalte doua sunt fisiere .tif complet negre. ma puteti ajuta va rog?
Sus
AlexG
Site Admin

MesajTrimis: Mie Ian 11, 2006 2:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vizitator a scris:
am trimis trei faxuri de pe calculator folosind programul winfax 9.0. primul nu a ajuns in mail, iar celelalte doua sunt fisiere .tif complet negre. ma puteti ajuta va rog?

Buna ziua

Inseamna ori ca modemul dumneavoastra nu se intelege cu echipamentul-ul nostru, ori softul trimite ceva ce gateway-ul nu intelege. Probleme de incompatibilitate. Incercati va rog sa trimiteti de pe un fax normal sau eventual spuneti-mi numarul dumneavoastra de fax si va trimit eu un fax de test.

Cu stima
Alexandru Gorunescu
Marius Tene

Data înscrierii: 17/Ian/2006
Locație: cluj napoca

MesajTrimis: Mar Ian 17, 2006 12:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

AlexG a scris:
Anonymous a scris:
Am creat un cont la fax2mail... si cand am incercat sa trimit un fax mi-a raspuns un "robot" de la rds... care zicea ca numarul nu e alocat. lol Smile

Din pacate nu avem interconectare cu RDS pentru ca RDS nu a dorit asta. Din aceasta cauza nu se pot trimite faxuri din reteaua RDS. Mesajul cu numarul nealocat vine pentru ca RDS nu recunoaste numerele din reteaua Netconnect.

si eu am aceeiasi problema si nu trimit fax din rds stiti cumva care ar fii rezolvarea ???
trimit din rom telecom
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
AlexG
Site Admin

MesajTrimis: Mar Ian 17, 2006 12:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Marius Tene a scris:
AlexG a scris:
Anonymous a scris:
Am creat un cont la fax2mail... si cand am incercat sa trimit un fax mi-a raspuns un "robot" de la rds... care zicea ca numarul nu e alocat. lol Smile

Din pacate nu avem interconectare cu RDS pentru ca RDS nu a dorit asta. Din aceasta cauza nu se pot trimite faxuri din reteaua RDS. Mesajul cu numarul nealocat vine pentru ca RDS nu recunoaste numerele din reteaua Netconnect.

si eu am aceeiasi problema si nu trimit fax din rds stiti cumva care ar fii rezolvarea ???
trimit din rom telecom

Buna ziua.

Problema este in centrala Romtelecom care deserveste locatiile respective. Am mai patit-o. In loc sa va faca legatura cu reteaua NetConnect va trimite catre RDS. Va rog sa ne spuneti numerele de pe care incercati sa trimiteti fax si primiti acest mesaj. O sa luam legatura cu Romtelecom sa-si remedieze defectiunea.
Vizitator

MesajTrimis: Mie Ian 18, 2006 12:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am si eu o problema , cineva mi a trimis 3 pagini dar nu am primit decat 1 singura este o problema tehnica sau nu se poate primi decat o singura pagina ?
Sus
AlexG
Site Admin

MesajTrimis: Mie Ian 18, 2006 1:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buna ziua

Intai asigurati-va ca softul pe care il folositi pentru vizualizarea faxului suporta tiff multipagina. Altfel va afiseaza doar prima pagina. Nu ne-a reclamat nimeni pana acum vreo problema de genul asta deci cred ca softul dumneavoastra e de vina.
mediax
Vizitator

MesajTrimis: Joi Feb 09, 2006 2:57 pm    Titlul subiectului: faxuri care nu se deschid Răspunde cu citat (quote)

faxurile primite nu se deschid......am incercat pe mai multe pc uri....se pare ca exista o codare pe imaginile tif....caci altfel nu inteleg....vreau sa cred ca nu sunt chiar incepator..... am reusit sa viyuliyey numai cu pdf ul.....
Sus
AlexG
Site Admin

MesajTrimis: Joi Feb 09, 2006 3:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Incercati va rog cu irfanview. Este freeware si il gasiti pe http://www.irfanview.com . E posibil ca programul pe care-l folositi dumneavoastra sa nu suporte formatul tif.
C.Radu
Vizitator

MesajTrimis: Vin Feb 10, 2006 3:57 pm    Titlul subiectului: Sepoate trimite fax altfel decat sa folosesti un aparat tel? Răspunde cu citat (quote)

Poate nu am citit cu atentie despre acest serviciu si de aceea nu stiu daca se poate trimite fax fara a avea un aparat telefonic.
Sus
AlexG
Site Admin

MesajTrimis: Vin Feb 10, 2006 4:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Acest serviciu faciliteaza primirii faxurilor pe mail. Nu are nici o legatura cu trimiterea lor. Este doar receptor nu si transmitator.
Vizitator

MesajTrimis: Vin Feb 10, 2006 8:02 pm    Titlul subiectului: Re: Fisierele atasate Răspunde cu citat (quote)

LucianT a scris:

Aveti ceva sugestii ?

Incearca sa dezactivezi optiune de descarcare de pe server a mesajelor si dezactiveaza optiunea de autoafisare a atasamentelor.
Asa s-ar putea sa mearga .
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Fax2Mail -> Discutii generale legate de serviciul Fax2mail Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Următoare
Pagina 2 din 11

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum